רוצה לרכוש עמדת השפעה מגדרית בארגונים כבר במהלך הלימודים?

הירשמי לקורס התמחות בייעוץ והתערבות מגדרית בארגונים וסדרי לעצמך אופק תעסוקתי

סטודנטיות יקרות,

מעוניינות לרכוש ניסיון תעסוקתי כבר בשלב הלימודים?

אם אתן תלמידות תואר ראשון בשנה ב' ומעלה או תלמידות תואר שני - אנחנו מזמינות אתכן להירשם לקורס התמחות (פרקטיקום) בייעוץ והתערבות מגדרית בארגונים, שתאפשר לכן להשתלב בארגונים מהמגזר הפרטי, הציבורי והשלישי כמתמחות בתפקידים שהולמים את תחום הלימודים שלכן וייתנו לכן אופק תעסוקתי.

את הקורס יעבירו ד"ר זאב לרר והדס בן אליהו, שילמדו היבטים תיאורטיים לצד התמחות מעשית בהטמעת נקודת המבט המגדרית והחשיבה המגדרית בארגונים.

ההתמחות תאפשר לכן להתנסות בפועל באבחון מגדרי של ארגון (זיהוי פרקטיקות מגדריות, גיבוש דרכי התמודדות, קידום מהלכים ארגוניים-פוליטיים ליצירת שינוי), ולרכוש עמדת השפעה מגדרית בארגונים, בין אם כבעלות תפקיד רשמי בתחום (כגון ממונות מעמד האישה, יועצות לשוויון מגדרי, ממונות על מניעת הטרדה מינית, ממונות אחריות חברתית או גיוון, ואף בתחום משאבי האנוש), ובין אם כחברות בארגון המבקשות לפעול כסוכנות לשינוי מגדרי.

איך נרשמים?

ההרשמה תחל ב-8.9.20 בשעה 11:00 בבוקר דרך הבידינג.

לפרטים נוספים ולסילבוס >

מהרו להירשם, מספר המקומות מוגבל!

* הקורס הוא שנתי ומקנה 6 שעות אקדמיות (4 שעות עיוניות ו-2 שעות התמחות מעשית)

** כיוון שמרבית הסטודנטים בתוכנית ללימודי מגדר הינן סטודנטיות, הטקסט כתוב בלשון אישה