פרויקט התמחות יישומי בטכנולוגיות של תחליפי חלבון

תכניסו את ההייטק לצלחת

עולם הפודטק מרתק אותך? מעניין אותך לדעת עוד על איכות המזון שיש לך בצלחת? רוצה לדעת עוד על התחום פורץ הדרך של חלבונים אלטרנטיביים? הקורס הזה במיוחד בשבילך.

 

למה כדאי להירשם לקורס?

עולם הייטק והאוכל מתחברים והפודטק נחשב לתחום מתפתח שצובר תאוצה בישראל ובעולם . קורס זה, בהנחיית פרופ' ניר אוהד וד"ר יפתח נחמן, יעסוק בטכנולוגיות שונות שמאפשרות לשפר את איכות המזון כמו  תהליכי ייצור בשר מתורבת, חלבון מהצומח, שימוש בפרמנטציה ועוד.

 

איפה תתקיים ההתמחות?

בחברות ובארגוני פודטק.

 

הפרטים הקטנים והחשובים:

  • תנאי קדם לקורס זה הוא השתתפות בקורס Cultivated and Plant-Based Meat 
  • הקורס מיועד לסטודנטיות/ים שנה ג' ממסלולים חד-חוגיים, למעט המסלול המחקרי למצטיינים ומסלול ביוטכנולוגיה
  • בקורס יועברו הרצאות בנושאים הקשורים לחלבון אלטרנטיבי, עם דגש על בשר מתורבת, בשר מהצומח ופרמנטציה 
  • ההרצאות תינתנה על ידי נציגים משוק העבודה, חברי GFI וכן על ידי חברי סגל מהפקולטה למדעי החיים שמעורבים גם בפיתוחים יישומיים מעבר למחקר האקדמי
  • עבור השתתפות בקורס תקבלו 4 נק"ז

 

שימו לב

ההרשמה לקורס ההתמחות השנתי בטכנולוגיות של תחליפי חלבון היא במסגרת הבידינג.

לפרטים נוספים ולהצטרפות לתוכנית ניתן לפנות ישירות לחוג, או לכתוב לנו למייל ofiromash@tauex.tau.ac.il

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>