אימון אישי לקריירה - הבלוג של מירב האובן

מכירים את זה שאתם שולחים קורות חיים ואף אחד לא חוזר אליכם? או שהוזמנתם לראיון עבודה, ואתם יוצאים מהפגישה ולא יודעים איזה רושם השארתם?

קוראים לי מירב האובן ואני יועצת הקריירה של המרכז לפיתוח קריירה באוניברסיטה. בבלוג שלי אשתדל לתת לענות על שאלות שמשותפות למי שנמצא בתהליך של חיפוש ובניית הקריירה שלו, לתת לכם טיפים לקידום הקריירה שלכם, ולאפשר לכם להכניס בהירות והכרה מעמיקה יותר של "האני התעסוקתי" שלכם.

מקווה לעניין אתכם בחידושים מהתחום, ולהגיש לכם כלים פרקטיים ורעיונות איך אתם יכולים כבר היום לעשות צעד קטן לקידום הקריירה שלכם.

אז למה אתם מחכים? תקליקו על אחד הפוסטים למטה!

איך מתמודדים עם סוגית השכר בראיון עבודה?

מדוע זה חשוב לעשות את מה שאנחנו אוהבים, או לפחות לאהוב את מה שאנחנו עושים?

נטוורקינג יעיל יכול לייצר עבורכם הזדמנויות תעסוקתיות ועסקיות, לאפשר גישה לידע וקידום לתפקידים בכירים יותר

משתמשים רבים בלינקדאין מתפתים לייצר פרופיל "כללי". אבל איזה פרופיל מומלץ למחפשי העבודה?

כמה פעמים הרגשתם שחוט המחשבה שלכם מדלג, עד שאתם כבר לא ממש זוכרים מה אתם אמורים לעשות?

האם בקרוב יאסר על מעסיקים לחפש עלינו מידע ברשתות החברתיות?