כל מה שרציתם לדעת על יזמות וקרנות הון סיכון

21 באפריל 2021, 19:00
אירוע מקוון בזום
מימין: יאיר סאקוב, נמרוד כהן ועומר בלייר

יש לכם/ן את הרעיון הבא שישנה את העולם? מעולה! אתם כבר מתים לקדם אותו אבל לא בטוחים איך? מה לעשות? למי לפנות כדי להבטיח את הזכויות עליו? איך לגייס הון התחלתי? האירוע הזה בשבילכם.

בואו לפגוש את שלושת האנשים שיציידו אתכם בכלים לקידום הפרויקט הכי חשוב בחיים שלכם - המיזם הראשון.

בחלקו הראשון של האירוע תכירו את יאיר סאקוב, מייסד וראש מרכז היזמות של אוניברסיטת תל אביב, שיסביר על פעילות המרכז והאפשרות לשלב לימודי יזמות כבר במהלך התואר.

לאחר מכן, נמרוד כהן, שותף מנהל ומייסד TAU Ventures, קרן ההשקעות של אוניברסיטת תל אביב, יספר את הסיפור שמאחורי הקמת הקרן ועל הדרכים לגייס את הכספים הראשונים למיזם שלכם.

בחלקו השלישי של המפגש, עומר בלייר, ממייסדי הסטארטאפ CASTOR, שזכה בתחרות קולר לסטארטאפים של הפקולטה לניהול ובוגר אוניברסיטת תל אביב, ידבר על מסעו כיזם ועל פוטנציאל העבודה בחברות הזנק.

ההשתתפות באירוע ללא תשלום, אך יש צורך ברישום מראש. להרשמה >

לפרטים נוספים ולשאלות ניתן לפנות אלינו בדוא"ל career@tau.ac.il