הרשמה לסדנת קריירה במדעי הרוח

מה זו קריירה? מה באמת מעניין אותי? אילו תפקידים אני ממלא.ת בחיי ואיך אפשר לשלב ביניהם? מהן היכולות הבולטות שלי? אילו שיקולים משמעותיים לי בבחירת עבודה? איך הידע והניסיון שצברתי עד כה רלוונטים לתפקיד הבא? טוב, זה לא חוכמה לשאול מי ששאלות פילוסופיות כמו אלה הן הלחם והחמאה שלהם.ן, אבל בכל זאת אנחנו פה כדי לנסות ולתת תשובות.

סטודנטיות וסטודנטים למדעי הרוח - אנחנו שמחות להזמין אתכם.ן לאירוע הראשון של מרכז הקריירה החדש של הפקולטה: ידע על עצמי.

את הסדנה, שהוכנה במיוחד עבורכם.ן, תעביר מירבן האובן, יועצת הקריירה של המרכז לפיתוח קריירה באוניברסיטת תל אביב. מטרתה להעמיק את ההתבוננות הפנימית בתהליכי קבלת החלטות שלנו בקריירה ולחזק אתכם.ן, הסטודנטים והסטודנטיות, במעבר ליציאה לשוק התעסוקה.

במהלך המפגש נקיים תרגילים אישיים ובזוגות בנושאים הבאים:

• אילו תפקידים אני ממלא.ת בחיי ואיך אפשר לשלב ביניהם?
  • מהן היכולות הבולטות שלי?
  • מה מעניין אותי?
  • אילו שיקולים משמעותיים לי בבחירת עבודה?
  • איך הניסיון והידע שצברתי עד כה רלוונטים לתפקיד הבא?

האירוע יתקיים ביום שני | 23.5 | 18:00 | באולם 282 בבניין גילמן

האירוע הוא חינמי אך נדרשת הרשמה מראש. הירשמו עכשיו

To prevent automated spam submissions leave this field empty.