SAVE THE DATE! יריד התעסוקה הטכנולוגי חוזר!

השנה תוכלו לפגוש פנים אל פנים את המעסיקות והמעסיקים ביריד הגדול בארץ

22 בדצמבר 2021, 10:00
אולם סמולרש
יריד התעסוקה הטכנולוגי 22.12.2021, 15:00-10:00, אוניברסיטת תל אביב

סטודנטיות, סטודנטים, בוגרות ובוגרי הנדסה ומדעים מדויקים? מתכננות ומתכננים קריירה בתחום הטכנולוגי? היריד השנתי שלנו הוא אירוע שאתם לא יכולים להרשות לעצמכם לפספס.

יריד התעסוקה הטכנולוגי הוא אירוע שנתי באוניברסיטת תל אביב, אליו מגיעות עשרות חברות טכנולוגיה והייטק, כדי לגייס את הסטודנטיות, הסטודנטים, הבוגרות והבוגרים של אוניברסיטת תל אביב מהפקולטות להנדסה ולמדעים מדויקים. השנה, אחרי שנתיים שבהן הוא התקיים בדיגיטל, אפשר סוף סוף לחזור ולהיפגש פנים אל פנים.

השנה, יתקיים האירוע בתאריך 22.12.21, ואנחנו ממליצים לכם כבר לשריין ביומן!

האירוע נועד בראש ובראשונה ליצור מפגש של מעסיקים פוטנציאליים עם כוח אדם צעיר ואיכותי (אתן ואתם), ולממש הזדמנויות עבור שני הצדדים.

ההתחייבות שלנו, (ואנחנו על זה), היא להביא לאירוע את חברות הטכנולוגיה המובילות והבולטות במשק. מי למשל? אלביט מערכות, מובילאיי, שב"כ, התעשייה האווירית, סמסונג, רפאל, נובה מכשירי מדידה, Huawei, Red hat, CISCO, TASC, AMAZON, APPLE ועוד.

ביריד תוכלו:

•  להיפגש ישירות עם מעסיקים נבחרים ומובילים בתחומי הטכנולוגי וההיי-טק
  • לקבל מידע על אפשרויות ההשתלבות בחברות
  • להגיש קורות חיים במקום

כדי שתגיעו מוכנות ומוכנים ככל האפשר, כדאי להירשם לסדנת ההכנה המיוחדת עם נציגי צוות הגיוס של חברת Mobileye, שתתקיים ביום שני,  13.12 >

לרשימת החברות המלאה  >

המשיכו לעקוב כאן ובפייסבוק של המרכז.