האסטרטגיה להצלחה - מפגש שני

כל מה שאתם צריכים לדעת כדי להתחיל קריירה בחברת ייעוץ אסטרטגי

27 במרץ 2019, 17:30
"המפלט" (של החוג הצפוני), צמוד לשער 7
אירוע האסטרטגיה להצלחה, 27.3.19, "המפלט"

סטודנטים ובוגרים יקרים,

הרבה מכם פונים אלינו בשאלות שקשורות לאחד מתחומי העיסוק המבוקשים ביותר - תחום הייעוץ האסטרטגי. תכננו עבורכם מגוון אירועים שיתנו לכם גישה לכל המידע שיכין אתכם בצורה הטובה ביותר לקריירה בתחום.

בואו לפגוש את חברות הייעוץ המובילות

אנחנו מזמינים אתכם לערב של הרצאות קצרות, פאנל שאלות ותשובות וגם מינגלינג וסמול טוק, שיאפשרו לכם לפגוש את נציגי החברות לשיחה אישית.

למפגש יגיעו נציגים של החברות: Strategy&Israel, Israel Deloitte, BCG, PwC , וישאו הרצאות קצרות בסגנון TED - לא יותר מ 20 דקות!

לחימום האווירה האירוע יכלול שתייה קלה, בירות, יין וכיבוד קל. בואו לפגוש אותם באווירה נינוחה ועם משקה ביד!

מה בתכנית?

היכרות עם נציגי החברות, הרצאות קצרות, פאנל שאלות וזמן למינגלינג, שרק דברים טובים יכולים לצאת ממנו.

המפגש יתקיים ב"המפלט" (של החוג הצפוני), צמוד לשער 7 – הכניסה הראשית של האוניברסיטה. מפגש נוסף עם חברות אחרות יתקיים ביום שני, 25.3.19

האירוע מיועד לסטודנטים ולבוגרים של אוניברסיטת תל אביב, מתקיים ללא עלות, אך מצריך רישום מראש.

לפרטים נוספים ולשאלות ניתן לפנות אלינו בדוא"ל career@tau.ac.il