האם קורות החיים שלך באמת מושלמים?

הירשמו לסדנת בנייה ושדרוג קורות חיים

25 באפריל 2022, 20:00
הרצאה מקוונת בזום
ללא תשלום
האם קורות החיים שלך באמת מושלמים?

הרושם הראשוני של קורות החיים שלנו יכול לחרוץ גורלות. לצד השני יש מעט מאוד זמן כדי לנסות ולהתרשם אם אנחנו מתאימים לתפקיד המוצע. לכן, חשוב מאוד לדייק את עצמנו, להבין מה נדרש מאיתנו ולהביא את עצמנו לידי ביטוי במסמך. בדיוק בשביל זה הכנו לכם סדנה מיוחדת, בשיתוף  אגודת הסטודנטים והסטודנטיות ומרכז היזמות של אוניברסיטת תל אביב, במסגרת Tau masters, שאותה תעביר יועצת הקריירה כנרת ברקול דיין.

הירשמו עכשיו >

במה נתמקד?

• מבנה קורות חיים ופירוט לגבי כל חלק (פרטים אישיים, השכלה, נסיון תעסוקתי וכו')
  • כללי עשה ואל תעשה בקורות חיים – האם לצרף תמונה? האם לכתוב מצב משפחתי? האם לכתוב את קורות החיים בעברית או באנגלית? האם לציין עבודה שעבדתי בה חצי שנה?
  • כתיבת מכתב נלווה

הסדנה תועבר בזום, אורכה כשעה ויהיה מענה לשאלות.

ההשתתפות ללא תשלום, אך נדרשת הרשמה מראש. לרישום >