מה הנטוורקינג יכול לעשות בשבילך?

סדנה למאסטרנטיות מכל הפקולטות

24 במאי 2022, 10:30
בניין דן דוד, חדר 202
ללא תשלום
מה הנטוורקינג יכול לעשות בשבילך?

נטוורקינג הוא אחד הכלים החשובים והחיוניים ביותר לניהול ופיתוח הקריירה שלנו. המשמעות העיקרית שלו היא היכולת להגיע לתוצאות בקריירה, דרך קשרים בינאישיים. בואי לסדנה ייחודית, שיצרנו במסגרת תוכנית סדנאות שמיועדת למאסטרנטיות באוניברסיטה מטעם הנציבות לשוויון ומגוון-יועצת הנשיא להוגנות מגדרית, שתלמד אותך כל מה שצריך לדעת על שימוש נכון בכלי החשוב הזה, שלא תמיד מנוצל כמו שצריך. את הסדנה תעביר מירב האובן, יועצת הקריירה של המרכז לפיתוח קריירה.

המפגש יתקיים ביום שלישי | 24.5.22 | 10:30 | בבניין דן דוד, חדר 202 ויש להירשם אליו מראש >

בסדנה נעסוק בנושאים הבאים:

• יתרונות הקשרים בהשתלבות במקומות עבודה
  • אפיונים של רשתות חברתיות שונות
  • דרכים לשימוש אפקטיבי ברשתות להשגת מטרות מקצועיות
  • טיפים וכלים פרקטיים לנטוורקינג לאחר עידן הקורונה
  • מחסומים אישיים ודרכי התמודדות
  • הרצאת מעסיק

שימו לב

• אורך הסדנה כשעה וחצי והיא כוללת תרגילים אישים וקבוצתיים
  • ההשתתפות בסדנה היא ללא תשלום! מספר המקומות מוגבל ולכן כדאי להזדרז ולהירשם מראש >