מהו תחום הבידור הגדול בעולם? شو هو اضخم مجال ترفيهي في العالم؟

בואו להכיר את עולם משחקי הווידאו ולשמוע על הזדמנויות קריירה  تعالو تعرفوا على عالم ألعاب الفيديو واسمعوا عن فرص العمل!

29 בדצמבר 2021, 18:00
'המפלט', בניין מיטשל
אירוע GAMES NIGHT | המפלט (בניין מטישל) | 29.12.21 | 18:00 |

אירוע GAMES NIGHT | המפלט (בניין מטישל) | 29.12.21 | 18:00 |

האם ידעתם.ן שתחום משחקי הווידאו הוא תחום הבידור הגדול בעולם? אפילו יותר מקולנוע ומוזיקה?

بتعرفوا انه مجال ألعاب الڤيديو هو أضخم مجال ترفيهي في العالم؟ واه أكثر من السينما والموسيقى؟

עמותת חאסוב, המרכז לפיתוח קריירה ואגודת הסטודנטים סדרו לכם מפגש מיוחד, כדי שתכירו את התחום הזה והאופציות הנמצאות בפניכם להיות חלק ממנו.

جمعية حاسوب، مركز التطوير المهني والنقابة الطلّابيّة جهزولكوا لقاء مميز تتعرفو في على هذا المجال والامكانيات المفتوحة امامكوا لتكونوا جزء منه!

מה יש בלו״ז?

شو في بالبرنامج؟

• שיחה עם איימן חוראני מחברת Obscure Games - חברת סטארטאפ לפיתוח משחקים, שנוצרה ופותחה על ידי צעירים ערבים מהחברה שלנו

• حوار مع أيمن حوراني من شركة Obscure Games - شركة ناشئة لتطوير الألعاب, أنشأها وطورها شباب عرب من مجتمعنا، رح يحكيلنا أيمن عن الطريق اللي مرّ فيه ليوصل المحل اللي هو فيه كونه مطوّر عربي في هذا المجال
  • שיחה עם רז פרידמן, נציג חברת Playtika, ממפתחי משחקי הווידאו הסלולריים הגדולים בארץ, והוא יספר לנו על התחום ואפשרויות התעסוקה בו. (ספוילר: לא רק למתכנתים!!)

• مداخلة من راز فريدمان ممثّل عن شركة Playtika - من أكبر شركات تطوير ألعاب الفيديو للهواتف في البلاد، ورح يحكيلنا عن المجال، وشو إمكانيّات التوظيف فيه. (سبويلر: مش بس للمبرمجين!!)
  • פיצות, שתיה חמה ועוד הפתעות!

• أكل نقاريش ومشروبات ساخنة

שימו לב

המפגש מיועד לכל הסטודנטים.ות מכל הפקולטות, אך המקומות מוגבל. מהרו להירשם >

اللقاء مفتوح لطلاب وطالبات من كل المواضيع  وبوجودكم اللقاء رح يكون حلو, شيق وممتع,