איך תעשו קריירה בתחום הפודטק?
בואו להכיר מקרוב את עולם הפודטק (foodtech) הישראלי ולגלות מהן אפשרויות הקריירה בתחום
14 בדצמבר 2021, 19:00
בזום
רוצה להיכנס לתחום הפוד-טק שעושה מהפכה עולמית בתחום המזון אבל את/ה לא יודע/ת איך? במיוחד בשבילך בישלנו ביחד עם הפקולטה לניהול מפגש עם ארבעה סטראט-אפים שמפתחים תחליפי חלבון ונחשבים לכוכבים עולים בעולם הפוד-טק, ועם קרן הון סיכון, שיציגו את עתיד התחום המתפתח. באירוע תזכה/י לשמוע על אפשרויות לפיתוח קריירה וללמוד על משרות פתוחות בתחום.
מתי זה קורה?
האירוע יתקיים ביום שלישי | 14.12.21 | 19:00 | בזום
מה הלו"ז?
19:45-19:00
- דברי פתיחה והסבר על תחרות הסטארט-אפים של קולר, ד"ר אייל בנימין, ראש פרויקטים יזמיים במכון קולר למיזמים
- קריירה היום בתחום הפוד-טק, אילנית קבסה, יו"ר מסלול תחרות הסטארט-אפים בתחום
- פיצ'ים של ארבעה סטארטאפים ומשקיע אחד:
- Millennium FoodTech - יוסי הלוי, סמנכ"ל פיתוח עסקי
- Kinoko-Tech - ד"ר יסמין רביד, מנכ"לית
- Alfred’s - מרינה קירחנר מתנה, CTO
- Flying Spark - ערן גרוניך, מייסד ומנכ"ל, ולימור בן יוסף, מנהלת מש"א
- Greenoonyx - מיטל סלע, שותפה עסקית במש"א
20:30-19:45
חלוקה לחדרי בריחה: 3 סיבובים של 15 דקות כל אחד, עם חברות הסטראט-אפ וחברת הון סיכון. הדוברים יציגו את המשרות הפתוחות אצלם וידונו בחשיבותן בפיתוח חברת סטארט-אפ.
20:45-20:30
הערות אחרונות ופאנל שאלות ותשובות עם אילנית קבסה