רשמו ביומנים: יריד התעסוקה הדיגיטלי של אוניברסיטת תל אביב

יריד תעסוקה דיגיטלי
ללא תשלום
יריד התעסוקה הדיגיטלי של אוניברסיטת תל אביב 09.09.20

כולנו כבר יודעים שמגפת הקורונה, שהתחילה כמשבר בריאותי, השפיעה באופן עמוק ורציני על שוק התעסוקה. לצד הסיכונים נוצרו גם הזדמנויות חדשות, שהובילו את כולנו לחשוב מחדש על תהליכים, ולהבין שאפשר לעשות דברים אחרת.

אחרי שנים רבות שבהן קיימנו בקמפוס יריד תעסוקה מהגדולים במשק, בהשתתפות למעלה ממאה חברות שבאו לפגוש את הסטודנטים והבוגרים שלנו - גם אנחנו במרכז לפיתוח קריירה נאלצנו לחשב מסלול מחדש, ולהביא לכם את יריד התעסוקה שלנו בצורה חדשה, יעילה וחדשנית.

אז קבלו את יריד התעסוקה הראשון מסוגו בישראל!

ב-09.09.20 נקיים יריד תעסוקה דיגיטלי, שיביא אליכם את כל ההזדמנויות, ההצעות והחברות כפלטפורמה דיגיטלית בסביבה תלת ממדית.

מבטיחים לעדכן אתכן בכל הפרטים, ובינתיים - ממליצים לכם לשריין את התאריך.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>