בואו לשמוע מבוגרי הנדסת חשמל על קריירה ב- APPLE طلاب وطالبات هندسة الكهرباء ابدأوا مسيرتكم مع apple

כל מה שצריך לדעת כדי להתחיל קריירה בתחום - אירוע בשפה הערבית

27 במרץ 2022, 14:30
חדר 118, בניין וולפסון

סטודנטים.ות להנדסת חשמל, רוצים.ות להיכנס לתעשייה? בואו לשמוע מבוגרי הפקולטה להנדסה שכבר עובדים ב-APPLE על מסלולי הקריירה, לקבל מהם טיפים ועצות לצעדים ראשונים בתעשייה, ולהתרשם מתוכנית המנטורינג החדשה שנפתחה במיוחד לסטודנטים ולסטודנטיות של אוניברסיטת תל אביב.

تعالوا واسمعوا من مهندسين ومهندسات الكهرباء في ابل عن مسيرتهم المهنيّة، نصائح وارشادات لبداية طريقكم في سوق العمل وعن برنامج الارشاد الجديد لطلاب وطالبات هندسة الكهرباء.

האירוע יתקיים ביום ראשון | 27.3 | 14:30 | בחדר 118 בבניין וולפסון

يوم الاحد | 14:30-15:30 | 27.3.22 | بناية ولفسون | غرفة 118