איך נראה יום בחיי Data Scientist?

אביב נהון, ראש צוות Data Science בחברת Riskified, מגיע לספר

20 בדצמבר 2021, 18:00
בזום
אביב נהון

מה משותף להמלצות לצפייה שאנחנו מקבלים מנטפליקס, להשלמת החיפוש האוטומטית ב-Google ולמכוניות אוטונומיות? כולם, ועוד רבים אחרים, הם פתרונות שמבוססים על Machine Learning ועל Data Science. תחומים אלו התפתחו באופן משמעותי בשנים האחרונות והיום השימוש ב-Data Science נחשב לנפוץ מאוד במרבית החברות הטכנולוגיות. החברות מעוניינות להשתמש במידע שנאסף אצלן לתחומים רבים ומגוונים, כמו מתן המלצות ללקוחות, מניעת הונאות ועוד.

אבל אם חשבתם/ן שלתפקידי Data Science אפשר להגיע רק ממקצועות כמו הנדסה ומדעים מדויקים - יש לנו הפתעה! הוא פתוח לתחומים שונים ולדיסציפלינות מגוונות, החל ממחשבים ומדעים מדוייקים ועד כלכלה ומקצועות מדעי החברה.

בואו לפגוש את אביב נהון, ראש צוות Data Science בחברת Riskified, שיספר על התפקיד של חוקר/ת דאטה (Data Scientist), ויסביר על ההבדלים והשוני בתפקיד בין החברות השונות. עוד נדבר בהרצאה על הכישורים והידע הנדרש עבור עבודה בתחום, איך כדאי לגשת לחיפוש תפקיד ראשון ומהו האופק ההתפתחותי בקריירה. הירשמו עכשיו.

בשלוש השנים האחרונות אביב היה חלק מהצוות שעסק במחקר עבור המוצר המרכזי של החברה, תוך שימוש במגוון רחב של אלגוריתמים וכלים. אביב הוא בוגר תואר ראשון ושני מהמחלקה להנדסת תעשייה וניהול באוניברסיטת בן גוריון.

המפגש יתקיים בזום ביום שני | 20.12 | 18:00, ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום אך נדרש רישום מראש >

שימו לב!

• ההרצאה מיועדת לסטודנטיות ולסטודנטים מכל הפקולטות והחוגים
  • אורך ההרצאה כ-45 דקות, ובמהלכה יהיה מענה לשאלות.