יריד התעסוקה השנתי 2023

06 ביוני 2023, 10:00
רחבת הדשא המרכזי
יריד התעסוקה של אוניברסיטת תל אביב | 6.6.23

סטודנטים, סטודנטיות, בוגרי ובוגרות אוניברסיטת תל אביב - בואו לפגוש את כל החברות והארגונים שמחפשים אתכם ואתכן.

יום ג', 6.6 | בין השעות 15:00-10:00 | בדשא המרכזי

מה יהיה שם?

• מפגשים עם עשרות מעסיקים פוטנציאליים
  • אפשרות להגיש קורות חיים
  • שדרוג קורות החיים ופרופיל ברשתות החברתיות, בעזרת צילומים של תמונות פרופיל מקצועיות!

במהלך היריד 12:00-13:00 | נטוורקינג על הדשא עם בוגרים ובוגרות מובילים.

הזדמנות חד פעמית לשמוע ממקור ראשון (וגם לשאול שאלות) את סיפורי ההצלחה של הבוגרות והבוגרים של אוניברסיטת תל אביב, שהצליחו בגדול ומנהלים היום קריירות מרשימות.

את מי נפגוש?

• אודי דנינו - יזם, מייסד חברת Saips (נמכרה לענקית הרכב "פורד"), מייסד ומנכ"ל Muze AI, בוגר הפקולטה למדעים מדויקים והפקולטה להנדסה, חבר בוועד המייעץ של ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב
  • עו"ד דודי בלסר – מנכ"ל החדשנות והמיזמים בחברת מקורות, בוגר הפקולטה למשפטים, הפקולטה למדעי הרוח והפקולטה למדעי החברה
  • ד"ר יעקב פרנד - מנהל היחידה לכירורגיה פלסטית במרכז הרפואי וולפסון, חבר בוועד המייעץ של ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב, בוגר הפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב
  • מוטי אלמליח - מנכ"ל טלרד נטוורקס, בוגר הפקולטה למדעי הרוח והפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב
  • עמרי גלר - מייסד, שותף ומנכ"ל בחברת Run:ai , בוגר הפקולטה להנדסה באוניברסיטת תל אביב
  • רויטל הנדלר - מייסדת, חברת דירקטוריון ומנכ"לית "אולג'ובס" ומייסדת שותפה בחברת BreezoMeter, בוגרת הפקולטה לאמנויות באוניברסיטת תל אביב

המפגש ללא עלות אך יש להירשם מראש כאן

רוצות ורוצים להגיע מוכנים?

בואו לסדנה מיוחדת שתועבר על ידי שירלי דלומי, יועצת משפטית בכירה ב-Google, שתעסוק במיומנויות שמעסיקים באמת מחפשים.

הסדנה תתקיים ביום שני | 5.6| 13:30-12:00 | בניין גילמן, אולם 282

להרשמה >

מה יהיה לנו שם?

• מהן critical skills?

• מהי  הדרך הנכונה להציג את עצמנו בראיון?

• גישה מיוחדת להכנה ולניהול שיחות קריירה שיגרמו לך להצליח בראיון עבודה

• מהי שפת גוף נכונה בראיון

• איך להתמודד עם שאלות שעלולות להכשיל...

• מה לכתוב בקורות חיים (וגם מה לא...)

• מה חשוב להגיד בראיונות עבודה (וגם מה לא)

• איך ליצור רושם חיובי

כדאי לעקוב אחר כל העדכונים כאן ובפייסבוק שלנו

בין החברות שישתתפו ביריד:

MNS Consulting, ארשל - קידום, אסם נסטלה, Beta Finance, SHALDOR, Deloitte, Starkware, סטורדוט, מובילאיי, הסוכנות היהודית, המרכז לחינוך סייבר, Salesforce, TASC, IBI בית השקעות, Yahoo, Cisco Systems, אלקטרה בע"מ, מארוול ישראל (אמ.איי.אס.אל) בע"מ, שירות הביטחון הכללי, Solar adge, משרד האוצר, JPMorgan, טוגה נטוורקס, כללית, פרומתאוס ייעוץ כלכלי בע"מ, Ness, Apple, תכנית ניצנים, Kendago, Playtika, PTC, מנועי בית שמש, Check Point, Motorola Solution, SAMSUNG, התעשייה האווירית - IAI, Cadence, co impoact, TEVA, KLA, המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים, לוריאל ישראל, קמג, יוניליוור, הפניקס, Applied Materials, VPG, סיקוונס קומיוניקיישנס ישראל (2009) בע"מ, נציבות שירות המדינה, Sony Semiconductor Israel, BLK&COMPANY, infinity labs R&D, הרשות להגנת עדים, Vast Data, שיכון ובינוי-סולל בונה, מקאן, פאהן קנה, Broadcom Semiconductors Israel Ltd, נטוראל אינטליג'נס, פוג'יטסו (פוג'יטסו ריסרצ' אוף יורופ), Payoneer, מדברים פלוס, רשום שוק ההון והוט מערכות תקשורת בע"מ.

לפרטים נוספים ושאלות ניתן לפנות בכתובת career@tau.ac.il