יום עיון התואר העובד והלומד 2018

אולם כס המשפט ע"ש מלכה ברנרד
בתשלום
יום עיון התואר העובד והלומד 2018

יום העיון מיועד לאנשי מקצוע אשר מעוניינים לקבל כלים למתן ייעוץ עדכני, המותאם לשוק העבודה הנוכחי והעתידי, והוא יעסוק באפיון שוק התעסוקה החדש, תוך התמקדות בשאלות מהו מקומו של התואר האקדמי בימינו, וכיצד האקדמיה מתאימה עצמה לשוק התעסוקה המשתנה.

נציג מיזמים לימודיים ייחודיים, וננסה לברר עם מעסיקים מובילים את המשקל המשתנה לפרקים של התואר האקדמי, מול ההכשרות הממוקדות, בדרך להשגת העבודה הנכספת.

את יום העיון תנחה טלי סמני, פסיכולוגית בוגרת החוג לפסיכולוגיה הקלינית של הילד באוניברסיטת תל אביב, ופעילה חברתית למען יוצאי אתיופיה. בין הדוברים: יובל שפיר, יו"ר איל"ת, מייסד ומנכ"ל idecide, אהוד אור, סמנכ"ל לתכנון אסטרטגי ולשיווק באוניברסיטת תל אביב, ד"ר תמר אמיר, מנהלת המרכז האוניברסיטאי לייעוץ בבחירת מקצוע באוניברסיטת תל אביב, פרופ' יונתן סמילנסקי, מומחה בינלאומי בתהליכי פיתוח קריירה וניהול כשרונות, ועוד.

לסדר היום המלא >

לפרטים נוספים ולהזמנת כרטיסים >