רוצה עבודה עם שליחות? בוא.י למפגש עם הסוכנות היהודית **שימו לב האירוע נדחה עקב שביתת האוניברסיטאות**

כל מה שצריך לדעת כדי להתחיל קריירה חובקת עולם

28 במרץ 2023, 18:00
בזום
צילום: הסוכנות היהודית

סטודנטיות וסטודנטים לתואר ראשון ושני, אם אתם בשנה האחרונה ללימודים ומחפשים קריירה מעניינת, חובקת עולם ומלאה בשליחות - אירוע הזה החשיפה הזה הוא בשבילכם ובשבילכן.

המרכז לפיתוח קריירה שמח לארח את ליאור בורג, רכזת גיוס לשליחות ארוכה מטעם הסוכנות היהודית, שתגיע כדי לספר על משרות השליחות, מסלולי השליחות השונים, התנאים בשליחות ועוד.

הירשמו עכשיו ללא עלות >

המפגש יתקיים ביום שלישי | 28.3 | 18:00 | בזום

תפקיד השליחים והשליחות כולל עשייה ייחודית בניהול תהליכים, קהילה ואנשים, פיתוח והובלת תוכניות חינוכיות וקהילתיות במטרה לחזק ולהעמיק את הקשר בין ישראל לתפוצות.

במסגרת התפקיד, שהוא עבודה במשרה מלאה למשך שנתיים עד שלוש שנים, תצברו ניסיון והכשרה מקצועית בינ"ל, ותעבדו עם מגוון ארגונים וקהלים בלמעלה מ-60 יעדים ברחבי העולם.

שימו לב

• האירוע מיועד בעיקר לסטודנטים ולסטודנטיות ממקצועות רוח, חברה, משפטים, אמנויות, אך פתוח בפני כלל הפקולטות
  • משך המפגש כשעה, ובמהלכו יינתן מענה על שאלות

להרשמה >